Το πάθος για να ανακυκλώνουμε  πράγματα είναι πλέον μόδα στη διακόσμηση. Θα αποκαταστήσει τα έπιπλα και θα τους δώσει μια δεύτερη ζωή ή απλά θα αφήσει το αποτύπωμα τους που έχει αφήσει ο χρόνος γιατί μας αρέσει ο vintage χαραχτήρας τους. Αυτό μας οδήγησε να εισαγάει ως βοηθητικό στοιχείο στα σπίτια μας τα ανακυκλωμένα κουτιά από ξύλο.

Ως εκ τούτου,  μας αρέσει που έχουν εμφανιστεί πολλές έξυπνες ιδέες πάνω σε αυτό το θέμα. Διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιηθούν, ή να ανακυκλωθούν, βαμμένα με χρώματα, τοποθετημέναστο έδαφος, ή πάνω σε τροχούς, μόνα ή συνοδευόμενα, προς έκπληξη πολλών, και  χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν ακόμη και εκδηλώσεις, όπως γάμους.

Είναι ευέλικτο και λειτουργικό, ανάλογα με το χρώμα ή όταν τοποθετούνται συνοδεύει κάθε στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Στη συνέχεια, θα πάμε να δούμε  ιδέες για τη χρήση τους, καθώς δείχνουν εξαιρετικά σε διαδρόμους, μπάνια, σαλόνια, παιδικά δωμάτια, πού χρήσιμα για όργλανωση και αποθήκευση και πολύ διακοσμητικά.

Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια1 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια2 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια3 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια4 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια5 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια6 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια7 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια8 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια9 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια10 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια11 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια12 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια13 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια14 Ιδέες αποθήκευσης με καφάσια15