Οι υφές στη διακόσμηση του σπιτιού είναι μια πολύ hot τάση, ακόμα κι αν ένας χώρος είναι εντελώς ουδέτερος, θα φαίνεται εντυπωσιακός με υφές. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι σχεδιαστές ενσωματώνουν τις υφές με διάφορους τρόπους: με υφάσματα, τούβλα, γυαλί, μέταλλο και φυσικά με το διαχρονικό και αγαπημένο – το ξύλο. Η τάση του ακατέργαστου ξύλου είναι μόδα, πρώτα και κύρια, λόγω της γκάμας που ενσωματώνει αυτό το φυσικό υλικό: η όψη του driftwood (θαλασσόξυλα) και το ακατέργαστο, μαζί με τα φθαρμένου και ανακυκλωμένα κομμάτια, περιλαμβάνονται σε αυτό το δημιουργικό στυλ. Το ακατέργαστο ξύλο χρησιμοποιείται με πολλούς σύγχρονους τρόπους, ανοίγοντας το εύρος των δυνατοτήτων σε σχεδόν απεριόριστη χωρητικότητα.

Όμορφη DIY διακόσμηση σπιτιού από κλαδιά και κορμούς: 32 πρωτότυπες ιδέες

Το ακατέργαστο ξύλο μπορεί να είναι συνηθισμένο, ανακυκλωμένο ή φθαρμένο ξύλο, για παράδειγμα, και τα δύο είναι πολύ φιλικές προς το περιβάλλον ιδέες διακόσμησης. Δημιουργήστε μερικές κορνίζες καθρέφτη, ένα τζάμι ή ένα χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού από ακατέργαστο ξύλο και θα κάνετε τον χώρο σας πιο πράσινο και οικολογικό.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το ακατέργαστο ξύλο;

Μια όμορφη τραπεζαρία από ξύλο και παλαιωμένο ξύλο είναι μια όμορφη λύση για κάθε χώρο, αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά χωριάτικης αισθητικής σε αυτό.

Μια όμορφη ουδέτερη κουζίνα με λευκά ντουλάπια, ένα τραχύ ξύλινο δοκάρι, vintage καρέκλες και ένα λευκό shabby κομψό τραπέζι είναι άλλη μια όμορφη ιδέα.

Εντυπωσιακές DIY διακοσμήσεις με κλαδάκια

Καμπίνα με πρόχειρους ξύλινους τοίχους και δοκάρια που φέρνουν θαλπωρή στο χώρο, μαύρη μεταλλική εστία και λευκό καναπέ με μαξιλάρια.

Ένα σύγχρονο τζάκι από σκυρόδεμα και ακατέργαστο ξύλο και καυσόξυλα στο τζάκι, ζεσταίνει ακόμη περισσότερο το χώρο.

Μια δροσερή γωνιά με μια μονάδα αποθήκευσης ακατέργαστου ξύλου.

Ένα άνετο καθιστικό με καναπέ ντυμένο με ακατέργαστο ξύλο που του δίνει μια μοναδική εμφάνιση και μια ζεστή ρουστίκ πινελιά.

Ένα υπέροχο τραπέζι από ακατέργαστο ξύλο με ένα ξύλινο σκαμπό, μερικά κλαδιά πρασίνου, ένα μαύρο επιτραπέζιο φωτιστικό και ένα έργο τέχνης.

Εκμεταλλευτείτε τον Χώρο Πίσω από τον Καναπέ με Αυτούς τους Κομψούς Τρόπους

Παρά το γεγονός ότι το ακατέργαστο ξύλο είναι ένα ρουστίκ διακοσμητικό υλικό, χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα είδη εσωτερικών χώρων, από ρουστίκ έως υπερσύγχρονους. Θα έλεγα ότι ο χώρος σας θα φαίνεται απίστευτα κομψός και ενδιαφέρον εάν προτιμάτε το ακατέργαστο ξύλο σε μινιμαλιστικούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους όπου δεν θα έπρεπε κανονικά να το βλέπετε – αυτό θα είναι το statement κομμάτι σας και η πινελιά ζεστασιάς που συχνά λείπουν από τέτοια στυλ. Θέλετε πιο απαλή εμφάνιση; Χώροι ρουστίκ, σαλέ, χωριάτικοι, βιομηχανικοί και wabi-sabi καλωσορίζουν πάντα το ακατέργαστο ξύλο.