Το SunnyDay παρουσιάζει σήμερα πολύχρωμες ιδέες για να βάψετε το σίδηρο και τις ξύλινες περιφράξεις. Φωτεινά χρώματα και σχεδιασμοί είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να διαμορφώσετε την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού  προσθέτοντας εντυπωσιακές διακοσμήσεις στις ιδέες πίσω αυλής και κήπου. Το να έχετε ένα σιδερένιο φράχτη δεν σημαινει ότι δεν μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας κομψό και ελκυστικό. Ένα ξύλινος φράχτης δίνει μια παραδοσιακή, νοσταλγική και όμορφη εμφάνιση στο σχεδιασμό του σπιτιού.

Πολύχρωμες ιδέες βαφής για περιφράξεις μετατρέπουν  λειτουργικές δομές σε φωτεινά και ελκυστικά διακοσμητικά κήπου. Δημιουργικές και παιχνιδιάρικές ιδέες βαψίματος για έναν φράκτη κάνει το σπίτι σας να φανεί μοναδικό. Εάν έχετε ένα ξύλινο φράχτη στο σπίτι σας κάνει να αισθάνεσται άνετα και αριστοκρατικά. Ιδέες για περιφράξεις εξαιρετικές, γοητευτικές και με πολύ προσωπικές λεπτομέρειες για να αναζωογονήσετε  εξωτερικούς χώρους, αυλές και κήπους. Δεν έχετε αποφασίσει ακόμη…για δείτε τις παρακάτω εικόνες….

Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες1 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες2 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες3 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες4 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες5 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες6 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες7 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες8 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες9 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες10 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες11 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες12 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες13 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες14 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες15 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες16 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες17 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες18 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες19 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες20 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες21 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες22 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες23 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες24 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες25 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες26 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες27 Πολύχρωμες Ιδέες για φράχτες28