Πανέμορφα χειμωνιάτικα υπνοδωμάτια που θα σας δώσουν ιδέες για να ανανεώσετε το δικό σας

Αν αισθάνεστε πως κάθε βράδυ καταλήγετε σε ένα κρύο, “βαρετό”, χωρίς αίσθηση ζεστασιάς υπνοδωμάτιο τότε έχει έρθει η ώρα για μια αλλαγή.

Εμείς σας έχουμε πανέμορφα, σούπερ cosy υπνοδωμάτια που θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για να ανανεώσετε το δικό σας.

40 Όμορφες DIY ιδέες χωριάτικης διακόσμησης που θα αγαπήσετε

Βρείτε κάποιο quote που σας εκφράζει και σας κάνει να αισθάνεστε ζεστά και βάλτε το σε ένα καδράκι στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Το παν είναι να βάλετε την προσωπικότητά σας στο υπνοδωμάτιο.

Ομορφύνετε τον χώρο σας φτιάχνοντας ένα αυτοσχέδιο τραπεζάκι με βιβλία ή περιοδικά και ένα κομμάτι ξύλο. Διακοσμήστε το όπως θέλετε.

Αφήστε ένα γούνινο ριχτάρι σε μια γωνιά του κρεβατιού σας να πέφτει ανέμελα και λίγο στο πάτωμα. Ακουμπήστε έναν ξύλινο δίσκο πάνω στο ριχτάρι και διακοσμήστε τον με ένα κερί, ένα βιβλίο και ένα γλαστράκι.

Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια έχουν γίνει πλέον κομμάτι της διακόσμησης όλο το χρόνο. Κρεμάστε μια σειρά από φωτάκια στον τοίχο σας ή διακοσμήστε με αυτά το κεφαλάρι του κρεβατιού σας.

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε ένα μακρόστενο ξύλινο ράφι ψηλά στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και να το διακοσμήσετε με μικρά γλαστράκια. Θα ζωντανέψει αμέσως ο χώρος σας.

Ένα ξύλινο κεφαλάρι σίγουρα μπορεί να κάνει ένα υπνοδωμάτιο να δείχνει πιο ζεστό και cosy. Μια ωραία ιδέα είναι να στερεώσετε ένα μακρύ ξύλο στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι και να το διακοσμήσετε με φωτάκια.

Αν έχετε χώρο στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να κρεμάσετε μια κρεμαστή πολυθρόνα. Βάλτε πάνω της και ένα γούνινο ριχτάρι και δεν θα ξεκολλάτε από το υπνοδωμάτιο.

Αν υπάρχει κάποια άδεια γωνιά στον υπνοδωμάτιο την οποία θέλετε να γεμίσετε μπορείτε να κάνετε το εξής: Βάλτε ένα γούνινο χαλάκι στη γωνιά, μερικά διακοσμητικά μαξιλαράκια και μερικά κεριά και έχετε έτοιμη την πιο όμορφη, cosy γωνιά διαβάσματος.

Πηγή