Η διακόσμηση του κήπου μας μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους είναι η χρήση φιγούρων από κορμούς ξύλου. Αυτές οι φιγούρες δεν μόνο δίνουν μια μοναδική αισθητική στον κήπο μας, αλλά και μπορούν να γίνουν με μια σειρά από DIY ιδέες που είναι πολύ διασκεδαστικές και σχετικά εύκολες να υλοποιηθούν.

Προσθέστε λίγη μαγεία στο κήπο με γλάστρες από χυμένα άνθη λουλουδιών

Οι φιγούρες από κορμούς ξύλου είναι πολύ δημοφιλείς στη διακόσμηση κήπων. Μπορούν να λειτουργήσουν ως καλλιτεχνικά έργα, ως παιχνίδια για τα παιδιά και ως αντικείμενα διακόσμησης.

Οι φιγούρες ανθρώπων και ζώων με κούτσουρα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα στον κήπο σας. Μπορείτε να τις δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας κορμούς διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλογο κορμού χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κορμό για το σώμα και μικρότερους κορμούς για τα πόδια, το κεφάλι και την ουρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πριόνι και ένα τρυπάνι για να διαμορφώσετε τα κούτσουρα και να δημιουργήσετε τις λεπτομέρειες του ζώου ή του ανθρώπου. Μπορείτε επίσης να τις βάψετε για να προσθέσετε λίγο χρώμα και προσωπικότητα.

Έχετε κάποιο παλιό βαρέλι και δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Δείτε εδώ 16 ιδέες για να τo επαναχρησιμοποιήσετε δημιουργικά